Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@16:18:15 GMT

عده‌ای با تعطیلی کارخانه ها سودای برج سازی دارند!

تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۵۰۴۰۱

عده‌ای با تعطیلی کارخانه ها سودای برج سازی دارند!

رئیس اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی با اشاره به هشدار مقام معظم رهبری به کسانی که کارخانه ها را به تعطیلی کشانده و کارگران را بیکار می کنند، نظارت قوای سه گانه بر واگذاری کارخانه ها و شرکتها را خواستار شد و گفت: نباید اجازه دهیم یک عده به بهانه فرار مالیاتی یا ناتوانی در تولید، کارخانه را به ورشکستگی بکشانند و زمین کارخانه را به برج تبدیل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فتح اله بیات در گفت وگو با ایسنا، با تاکید بر نظارت بر روند واگذاری بنگاهها و جلوگیری از تعطیلی کارخانه ها اظهار کرد: از سالهای قبل شاهد این اتفاق تلخ بودیم که بسیاری از کارخانه هایی که در شهرها یا نزدیک شهرها بودند یا به لحاظ جغرافیایی در محیط مناسبی قرار داشتند و زمین آن رشد خوبی داشت به بهانه جابجایی و انتقال، توسط  کارفرمایان خود به  تعطیلی کشیده می شدند و کارگران را بیکار می کردند و خیلی از شغل ها را از بین می بردند و با این کار موجب به هم زدن معادلات بازار اشتغال و نیروهای کار شدند.

وی با اشاره به هشدار مقام معظم رهبری به کسانی که موجب تعطیلی کارخانه و ضربه به تولید کشور شده اند، گفت: متاسفانه بعضا شاهد هستیم که صاحبان بنگاهها به بهانه اینکه کارخانه توان تولید یا تامین مواد اولیه ندارند یا به بیمه و دارایی بدهکارند کارخانه را ورشکسته اعلام می کنند و وامی که می گیرند به موقع پرداخت نمی کنند تا از این طریق از زیر بار بدهی به دارایی و بیمه فرار کنند. از دیگر مواردی که در بحث تعطیلی کارخانه ها وجود دارد این است که صاحب آن به بهانه ترقی زمین با عده ای بساز بفروش تبانی می کند تا جای کارخانه را به برج تبدیل کند و سودای برج سازی در ذهن می پروراند در حالی که دود این کار به چشم کارگر و تولید داخل می رود.

بیات با تاکید بر نظارت بر کارخانه ها و شرکتها به خصوص کارخانه های واگذار شده اظهار کرد: معتقدم باید تحقیق بیشتری در خصوص کارخانه هایی که واگذار می شوند صورت گیرد و هر سه قوه اعم از مجریه، قضاییه و مجلس در این زمینه ورود کنند و اجازه ندهند که هر کارخانه و شرکتی به سادگی نیروهای کار خود را تعدیل و اخراج کند.

رئیس اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی از شرکت " هفت تپه" به عنوان یکی از نمونه های واگذاری غلط یاد کرد و گفت: درست است که با رأی دادگاه، هفت تپه به بیت المال برگشت ولی به چه بهایی و با چه فرایندی؟ جز این که ماهها کارگران حقوق و دستمزد معوقه داشتند و از نظر روحی آسیب دیدند و خط تولید ماهها تعطیل شد و بگیر و ببند و آن اتفاقات تلخ رقم خورد؟ از قوه قضاییه در بازگشت کارخانه به بیت المال بسیار تشکر می کنیم و انتظار داریم که از همان ابتدای واگذاری، بنگاهها مورد رصد و پیگیری قرار گیرند و نظارت بر آنها اعمال شود تا چنین اتفاقاتی را دیگر شاهد نباشیم.

وی درعین حال با تشکر از مقام معظم رهبری در بیان دغدغه های جامعه کارگری به ویژه در بحث امنیت شغلی و مهارت آموزی کارگران گفت:صرفنظر از اینکه داشتن مهارت و تخصص در نیروی کار موجب افزایش کیفیت کار می شود نباید با نیروی تحصیلکرده و کارآزموده و با سابقه قرارداد موقت ببندیم. متاسفانه در برخی مجموعه ها می بینیم که به دلیل نبود امنیت شغلی، با کارگری که مهارت و تجربه و سابقه کار دارد قرارداد موقت بسته شده و به نیروی کار تحصیلکرده و دوره دیده حق و حقوقی قانونی پرداخت نمی شود در صورتی که این کار در کیفیت کار او تاثیرگذار است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کارگران قرارداد کار امنيت شغلي حقوق و دستمزد برج بخش خصوصي بساز بفروش فرار مالیاتی دارایی ورشکستگی کارخانه واگذاری بيكاري سابقه کار اخراج تعطیلی کارخانه مهارت هفت تپه دستمزد اشتغال بيمه تعطیلی کارخانه کارخانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۵۰۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام نحوه واگذاری سهام ترجیحی به اعضای باشگاه و پیشکسوتان پرسپولیس

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا و به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، در روز‌های اخیر مطالب نادرستی درباره دخالت و اعمال نظر مدیران باشگاه پرسپولیس در تخصیص سهام ترجیحی به کارکنان و پیشکسوتان باشگاه منتشر شده است.

در این ارتباط به اطلاع می‌رساند؛ مطابق ماده ۱ آیین‌نامه نحوه واگذاری سهام ترجیحی، حداکثر ۵ درصد از سهام شرکت می‌تواند در قالب فروش سهام ترجیحی به اعضای باشگاه و پیشکسوتان شرکت واگذار شود.

مواد قانونی در این ارتباط وجود دارد و در دسترس عموم است. تاکنون ۹۵ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب عرضه بلوکی و عرضه عمومی از محل افزایش سرمایه به بخش خصوصی واگذار شده است.

درخواست برای تخصیص سهام ترجیحی به اعضای باشگاه (حداقل دارای یک سال سابقه بیمه‌ای نزد باشگاه) نیز انجام شده است و سازمان خصوصی سازی سقف سهام اعطایی به هر فرد را مشخص می‌کند. در این ارتباط سازمان خصوی‌سازی افراد شاغل در باشگاه با حکم مشاور را نیز اصلا در زمره کارکنانی که به آنها سهام تعلق می‌گیرد قرار نداد.

حسب اطلاع این باشگاه با توجه به حضور شرکت پیشکسوتان کهن و با تصمیم مقام‌های ذیربط، امور سهام مربوط به پیشکسوتان نیز از آن طریق در حال پیگیری است و تاکنون در خصوص اسامی و نحوه شناسایی پیشکسوتان، مکاتباتی با باشگاه صورت نگرفته است.

در نهایت تصمیم گیری درباره سهم بندی و نحوه واگذاری سهام ترجیحی به اعضای باشگاه و پیشکسوتان، سازمان خصوصی‌سازی و هیات واگذاری است. باشگاه پرسپولیس نیز مانند تمام مراحل قبلی، مجری دستورالعمل ابلاغی در جهت انجام تکالیف مربوط به خود خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واگذاری بیش از ۹ هزار فقره انشعاب آب در استان مرکزی
  • بازگشت ویسنته دل‌بوسکه به فوتبال اسپانیا
  • آموزش و پرورش کارخانه انسان‌سازی است
  • چرا شهرک‌های فدک و کوثر شاهرود به شهرداری واگذار نشد؟
  • نحوه واگذاری سهام ترجیحی پرسپولیس مشخص شد
  • اعلام نحوه واگذاری سهام پرسپولیس ترجیحی به پیشکسوتان
  • اعلام نحوه واگذاری سهام ترجیحی به اعضای باشگاه و پیشکسوتان پرسپولیس
  • اعلام نحوه واگذاری سهام به اعضای باشگاه و پیشکسوتان پرسپولیس
  • تجلیل از ایستادگی کارگران در مسیر خنثی‌سازی تحریم‌ها
  • اعتصاب کارگران «جهان»، ۵۳ سال قبل