Web Analytics Made Easy - Statcounter

برج‌های دوقلوی خرم‌آباد که قرار بود تحول بزرگی در عرصه‌های اقتصادی و فرهنگی مرکز استان لرستان ایفا کند، پس از گذشت ۷ سال مشخص شده‌‌ که نه‌تنها این پروژه پیوست فرهنگی ندارد، بلکه ساخت آن به نفع مردم نیست! - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازخرم‌آباد، اوایل سال 93 بود که ساخت برج‌های دوقلوی خرم‌آباد به‌عنوان یک ابرپروژه عمرانی در زمینی به مساحت  17هزار مترمربع در بهترین نقطه شهر خرم‌آباد با مشارکت 25 درصدی شهرداری و 75 درصدی سرمایه گذار آغاز و بنا شد  36 ماهه احداث شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این طرح که که در 30 طبقه بنا بود تحول بزرگی در عرصه‌های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی مرکز استان لرستان ایجاد کند که نه‌تنها در بازه زمانی مقرر به بهره‌برداری نرسید بلکه با گذشت هفت سال، تنها 35 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

تکمیل این پروژه شهری سال‌هاست یکی از مهم‌ترین مطالبات مردم مرکز لرستان است که به‌همین علت «خبرگزاری تسنیم» را برآن داشت تا در گزارشات متعددی به وضعیت نامعلوم و پر از ابهام این ابَرپروژه مرکز استان بپردازد.

بعد از انتشار آخرین گزارش خبرگزاری تسنیم با عنوان  «سرنوشت برج‌های دوقلو خرم‌آباد در هاله‌ای از ابهام/ مقصر زمین‌گیر شدن ابر پروژه مرکز لرستان کیست؟» که بازتاب زیادی داشت نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان نیز در چند مرحله در خطبه‌های نماز جمعه از وضعیت موجود برج‌های دوقلو خرم‌آباد انتقاد کرد و خواهان تعیین‌تکلیف آن‌ها شد.

به همین منظور در ادامه پیگیری‌های خبرگزاری تسنیم  برای روشن‌شدن افکار عمومی، به سراغ مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذار برج‌های دوقلو خرم آباد رفتیم تا آخرین وضعیت این پروژه را تشریح کرد.

 حسین زاهدی در گفت‌و گو با خبرنگار تسنیم در خرم‌آباد با بیان اینکه مبنای کار شرکت سرمایه‌گذاری معین کوثر  روشنگری و شفافیت در حوزه فنی و اجتماعی  کار است، اظهار داشت: سازمان اقتصادی کوثر در استان لرستان چندین پروژه فعال  در حوزه کشاورزی و معدن دارد و در حوزه عمران نیز  میراث‌دار پروژه برج‌های دوقلو کیو هستیم.

وی افزود: خوشبختانه دو گروه معادن و کشاورزی سازمان اقتصادی کوثر در استان لرستان بسیار موفق  و درحال فعالیت هستند، ولی در پروژه برج‌های دوقلو که به‌عنوان شریک سرمایه‌گذار از سال 93 ورود کرده‌ایم سبب معضل و دغدغه مردم شهرستان خرم‌آباد شده است.

مدیرعامل  شرکت سرمایه‌گذاری گروه عمران و ساختمان  معین کوثر عنوان کرد: از حدود هشت ماه پیش با استقرار تیم جدید گروه عمران و ساختمان شرکت سرمایه‌گذاری معین کوثر موضوع برج‌های دوقلو خرم‌آباد و دنا شهرستان یاسوج از اولویت‌های این شرکت هستند.

وی در رابطه با  پروژه برج‌های دوقلوی  خرم‌آباد  بیان کرد: جلسات متعددی در رابطه با پروژه برج‌های دوقلو خرم‌آباد با مسئولان استانی برگزار کرده‌ایم و مبنای کار حل‌شدن مشکل این پروژه است.

برج‌های دوقلو پیوست فرهنگی ندارد

زاهدی گفت: شهردار و اعضای شورای شهرخرم‌آباد معتقدند میزان سرمایه‌گذاری برج‌های دوقلو و سهم شهرداری عادلانه نیست، ما نیز براساس سیاست شفاف‌سازی که در پیش داریم به شهرداری اعلام کرده‌ایم تیم جدید معین کوثر به‌دنبال  حل مشکل این پروژه است و حاضریم طی یک صورت‌جلسه چنانچه در حق مردم خرم‌آباد از طرف ما ظلم شده قرارداد را فسخ کنید.

وی با بیان اینکه  به شهرداری اعلام کرده‌ایم براساس نظر کارشناسی کارشناسان رسمی دادگستری میزان فعالیت انجام‌شده را بررسی و با تعیین قیمت کارشناسی مشخص می‌شود شرکت سرمایه‌گذار چه میزان هزینه کرده و قرارداد فسخ می‌شود، تصریح کرد: متعهد می‌شویم جهت نشان‌دادن حسن نیت  و تعهدی که به  جامعه هدف در استان لرستان داریم پول  نقد یا غیرنقدی که شهرداری تهاتر می‌کند را بابت هزینه‌ای که کرده‌ایم در همین استان در قالب‌های کشاورزی، آبزی‌پروری و معدن  سرمایه‌گذاری کنیم.

مدیرعامل  شرکت سرمایه‌گذاری برج‌های دوقلوی خرم‌آباد  خاطرنشان کرد: در ارتباط با پروژه برج‌های دوقلو سؤالی که مطرح می‌شود این است که آیا  ساخت برج‌های دوقلو در 30 طبقه پیوست فرهنگی دارد؟

سرنوشت برج‌های دوقلو خرم‌آباد در هاله‌ای از ابهام/ مقصر زمین‌گیر شدن ابر پروژه مرکز لرستان کیست + فیلمواکنش سرمایه‌گذار برج‌های دوقلوی خرم‌آباد به گزارش تسنیم/ ادامه اجرای برج‌های دوقلو توجیه اقتصادی نداردنماینده ولی فقیه در لرستان از روند اجرای پروژه نیمه‌تمام "برج‌های دوقلو" در خرم‌آباد انتقاد کرد

وی اظهار داشت: خرم‌آباد یک منطقه  گردشگری است و برج‌های دوقلو در بهترین نقطه گردشگری شهر است و باید این برج‌ها پیوست فرهنگی داشته باشد ولی  این مسئله مهم در ساخت برج‌های دوقلو در نظر گرفته نشده است.

زاهدی افزود: با توجه به کمبود زیرساخت‌های فرهنگی، ورزشی و اجتماعی ساخت برج‌های دوقلو با 400 مغازه تجاری به نفع مردم شهر نیست و باید سؤال کرد آیا خرم‌آباد ظرفیت 400 مغازه تجاری را دارد؟ آیا با توجه به بافت تجاری که برای این برج‌ها در نظر گرفته شده به معضل ترافیک این خیابان توجه شده است؟ ما باید به موضوع واقع‌بینانه و فنی  نگاه کنیم چون  شرکت معین کوثر یک مجموع نهادی بوده و موظف است به آرامش مردم توجه ویژه کند.

 ساخت برج‌های دوقلو به نفع مردم نیست

مدیرعامل  شرکت سرمایه‌گذاری برج‌های دوقلو عنوان کرد: به‌طور یقین انتظار مردم و رسانه‌ها از مجموعه معین کوثر به‌عنوان نهاد  وابسته به بنیاد شهید توجه به پیوست فرهنگی پروژه‌هاست، ولی به‌دلیل بی‌توجهی مسئولان شهرداری و شرکت سرمایه‌گذار و یا کارهای تبلیغاتی  در گذشته قرارداد برج‌های دوقلو بدون درنظرگرفتن هیچ‌گونه پیوست فرهنگی بسته شده است.

وی  بیان  کرد: با توجه به موارد فوق و عدم توجیه اقتصادی پروژه مذکور و همچنین نهی‌شدن سازمان‌های نهادی از«مال‌سازی» و رسالت سازمان اقتصادی کوثر در خدمت‌رسانی به جامعه هدف بنیاد شهید، طبیعتاً اجرای پروژه برج‌های دوقلو متوقف شود بهتر از این است که کاری انجام شود و با ایجاد مشکلات و معضلات شهری سبب نارضایتی مردم شود.

زاهدی گفت: ساخت برج‌های دوقلو با حدود 700 واحد ساختمانی که هیچ‌گونه پیوست فرهنگی ندارد به نفع مردم خرم‌آباد نیست و نمی‌خواهیم در آینده با ساخت این پروژه که نه تنها نفعی برای مردم ندارد بلکه مشکلات عدیده اجتماعی نیز ایجاد می‌کند ذهنیت مردم نسبت به نهاد بنیاد شهید خدشه‌دار شود.

وی تصریح کرد: طی جلسات متعدد شفاف به مسئولان لرستان اعلام کرده‌ایم  با ساخت برج‌های دوقلو بدون پیوست فرهنگی و صرفاً ساخت یک برج به‌دنبال نمادسازی نباشند و مشکلات مردم را بیشتر نکنند بلکه با یک خرد جمعی به‌دنبال حل مسئله باشند.

پیوست اجتماعی پروژه کارشناسی شود

مدیرعامل  شرکت سرمایه‌گذاری برج‌های دوقلو با بیان اینکه مشکل عمده ما این  است که در پروژه‌های عمرانی به‌دنبال قیچی‌کردن روبان هستیم، امروز را می‌بینیم و به فکر آینده نیستیم عنوان کرد: چه کسی  تعهد می‌دهد با ساخت برج‌های دوقلو در 30 طبقه بدون پیوست فرهنگی مترو پلی دیگر نه از جهت آوار‌شدن سازه  بلکه در زمینه معضلات بافت اجتماعی و محیطی  اتفاق نیفتد؟

وی با بیان اینکه باید براساس مطالعه  بافت فرهنگی و واقعیت‌های موجود خرم‌آباد برج‌های دوقلو شروع به‌کار کند بیان کرد: از مسئولان لرستان انتظار داریم به هر دلیلی  چه از طرف شرکت سرمایه‌گذار و چه از طرف شریک سرمایه‌گذار  کار غیر فنی در گذشته انجام شده است این نگاه غیرفنی را ادامه ندهیم، منبع مالی را اولویت دوم و اولویت اول  را مطالبه مردم و اثر این پروژه بر شهر خرم‌آباد بگذاریم.

زاهدی گفت: پروژه برج‌های دوقلو در حال حاضر 30 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و ادامه  این پروژه با  30 طبقه  نه‌تنها از جهت معضلات اجتماعی از جهت اقتصادی نیز توجیه ندارد ولی می‌شود با تصمیم‌گیری درست به این پروژه با نگاه فنی نگاه کنیم.

وی  در رابطه با جرثقیل‌های ( تاورکرین)  برج‌های دوقلو که سبب نگرانی مردم  خرم‌آباد شده است تصریح  کرد: تاور کرین که نام  دیگر آن جرثقیل برجی است و در پروژه های بلند مرتبه  توانایی بالا بردن اجسام سنگین‌وزن را دارد متعلق  به شرکت سرمایه‌گذار(معین کوثر) نیست بلکه  متعلق به شرکت پیمانکار طراحی و اجرای اسکلت فلزی به‌عنوان شریک سرمایه‌گذار مستقر دراین پروژه است.

مدیرعامل  شرکت سرمایه‌گذاری برج‌های دوقلو خاطرنشان کرد: یکی از اصول  و استاندارد تاورها قفل‌نبودن و چرخیدن آن‌هاست، ولی با توجه به اینکه مردم و مسئولان لرستان احساس خطر می‌کنند که ممکن است این جرثقیل‌ها(تاور) سقوط کنند جهت رفع دغدغه مردم و مسئولان اظهار نامه‌های حقوقی و قضایی برای شرکت پیمانکار ارسال کرده‌ایم که طی بازه زمانی مشخص  اقدام به جمع‌آوری کند در غیر این صورت علی‌رغم اینکه ما هیچ‌گونه وظیفه‌ای نداریم ولی به دلیل رفع دغدغه مردم  تیم کارشناسی شرکت معین کوثر اقدام به  دمونتاژکردن تاورها ( بازکردن تاورها ) می‌کند.

جرثقیل‌های برج‌های دوقلو جمع‌آوری می‌شود

وی با بیان اینکه طی یک ماه آینده جرثقیل‌های (تاورکرین)  برج‌های دوقلو جمع‌آوری می‌شود، اظهار داشت: واحد اچ‌سی‌ای شرکت سرمایه‌گذار تمام چک‌لیست‌های مربوط به تاورهای برج‌های دوقلو را به‌صورت ماهیانه بررسی می‌کند و از بابت خطرآفرین بودن این جرثقیل‌ها (تاورکرین) هیچ‌گونه دغدغه‌ای نیست ولی به دلیل بُعد روانی که مردم احساس خطر می‌کنند هزینه بازکردن  جرثقیل‌ها را شرکت سرمایه‌گذار به‌عهده گرفته است.

زاهدی  افزود: مردم و رسانه‌ها باید از مسئولان درخواست کنند زیرساخت‌ها و پیوست اجتماعی پروژه برج‌های دوقلو مجدد کارشناسی شود و کاملاً فرصت‌ها و تهدیدهای این پروژه مشخص شود.

مدیرعامل  شرکت سرمایه‌گذاری برج‌های دوقلو عنوان کرد: مردم لرستان باید مدل مطالبه خود را تغییر بدهند و به‌دنبال ساخت یک نماد  که نه‌تنها آورده اقتصادی برای شهر و شهروندان ندارد بلکه معضلات زیست  اجتماعی و فرهنگی غیرقابل جبرانی برای شهروندان به‌بار می‌آورد نباشند.

وی بیان کرد: برج‌های دوقلویی که قرار است روزانه پذیرای هزارن نفر باشد آن هم در یک خیابان کم‌عرض و در مجاورت پارک کیو آیا می‌تواند نفع مردم باشد؟ آیا مردم عامه قدرت خرید واحد ساختمانی از برج‌های دوقلو  را دارند؟ شاید عده قلیلی از مردم این استان قدرت خرید واحدهای این ساختمان را داشته باشند، ولی عامه مردم باید معضلات ترافیک خیابان به‌واسطه ساخت این برج‌ها را تحمل کنند.

انتهای پیام/ 645/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: برج های دوقلوی خرم آباد برج های دوقلو خرم آباد پروژه برج های دوقلو ساخت برج های دوقلو شرکت سرمایه گذار برج های دوقلو استان لرستان خبرگزاری تسنیم پیوست فرهنگی نفع مردم نه تنها جرثقیل ها معین کوثر هیچ گونه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۸۷۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شتاب یک پروژه بیمارستانی در دولت سیزدهم

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: پروژه بیمارستانی «نیایش» خرم‌آباد در زمینی به مساحت ۱۰۷ هزار مترمربع، ۵۸ هزار و ۸۰۰ مترمربع ساخت در ۱۴ بلوک متفاوت و با ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی در مجتمع پردیس دانشگاهی کمالوند در دستور کار قرار گرفته است.

روند ساخت این پروژه بیمارستانی که از سال ۹۰ به‌عنوان جایگزین بیمارستان شهدای عشایر خرم‌آباد آغاز شده، متوقف مانده بود و باگذشت ۱۰ سال وقفه، دوباره عملیات اجرایی ساخت پروژه کلید خورده است.

امید می‌رود در دولت سیزدهم، تحقق وعده‌های مسوولان و با تخصیص اعتبارات بیشتر، شاهد افتتاح و بهره‌برداری از این پروژه مهم بیمارستانی در مرکز لرستان باشیم تا مردم استان طعم خدمت بیشتر در حوزه سلامت را بچشند.

«نیایش» به ایستگاه ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی رسید

بهرام دلفان رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان امروز دوشنبه در بازدید استاندار لرستان از روند احداث این پروژه بیمارستانی در خرم‌آباد، اظهار کرد: این پروژه در سال ۹۵ بین ۶.۵ تا هفت درصد پیشرفت فیزیکی داشته که به قرارگاه خاتم برای اجرا واگذار می‌شود.

وی عنوان کرد: از سال ۹۵ تا دولت جدید، یعنی چهار سال، میزان پیشرفت فیزیکی این پروژه به ۲۵ درصد می‌رسد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان در ادامه سخنان خود با بیان اینکه آن موقع تعداد تخت‌های این بیمارستان ۵۱۵ تخت بوده است، افزود: از سال ۱۴۰۰ و تا کنون و در دولت سیزدهم، این پروژه بیمارستانی به ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی رسیده است.

دلفان، بیان کرد: تا کنون حدود ۴۰۴ میلیارد تومان در این پروژه بیمارستانی هزینه شده است.

وی با بیان اینکه همچنین تعداد تخت‌های این بیمارستان از ۵۱۵ تخت، به ۶۱۱ تخت افزایش پیدا کرده است، گفت: یعنی به‌اندازه یک بیمارستان کوچک دوباره به این فضا اضافه شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان پروژه بیمارستانی «نیایش» خرم‌آباد را یک «ابر بیمارستان» عنوان کرد و گفت: این بیمارستان در صورت بهره‌برداری یکی از بزرگ‌ترین بیمارستان‌های منطقه به‌حساب می‌آید.

دلفان، افزود: اگر منابع اعتباری این پروژه تأمین شود، سال دیگر این بیمارستان به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی با تأکید بر اینکه خرید تجهیزات این بیمارستان نیز شروع شده است، گفت: اگر در سفر دوم دولت مصوب شود، اعتبارات مربوط به پروژه تأمین و تکمیل خواهد شد.

پروژه در تیرماه ۱۴۰۳ افتتاح می‌شود

صرفی سرپرست کارگاه بیمارستان «نیایش» خرم‌آباد نیز در حاشیه این بازدید، اظهار کرد: در حال حاضر احداث این پروژه بیمارستان بر عهده قرارگاه خاتم است.

وی عنوان کرد: مؤسسه «نوین ابنیه» قرارگاه خاتم عهده‌دار احداث این پروژه بوده و این مؤسسه در حدود ۱۵ کلان‌شهر کشور، در حال احداث پروژه‌های بیمارستانی است.

سرپرست کارگاه بیمارستان «نیایش» خرم‌آباد در ادامه سخنان خود با بیان اینکه در حال حاضر این پروژه ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، گفت: میزان پیشرفت فیزیکی این پروژه تا سال ۱۴۰۰، ۲۵ درصد بوده و الان ۶۵ درصد است.

صرفی، تصریح کرد: در حال حاضر ۲۸۰ نفر مشغول به کار هستند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر بخش نمای ساختمان و دیوارهای داخلی، تأسیسات برق و مکانیک در حال اجرا است، عنوان کرد: همه تجهیزات موردنیاز گرمایشی و سرمایشی، دستگاه‌های هواساز، سیستم فاضلابی، لوله‌ها، پنجره‌ها و… برای بیمارستان خریداری شده است.

سرپرست کارگاه بیمارستان «نیایش» خرم‌آباد، تأکید کرد: اگر منابع مالی به همین روند تأمین شود، بنا داریم که تا تیرماه ۱۴۰۳ این بیمارستان را تکمیل کنیم.

صرفی، تأکید کرد: کارفرما باید بتواند منابع مالی را تأمین کند، تا بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته در تاریخ یاد شده بیمارستان را تحویل بدهیم.

رشد پیشرفت طرح‌های خدمات درمانی در لرستان مطلوب است

ابوطالب شفقت استاندار لرستان نیز در جریان این بازدید با اشاره به اینکه ۷۱ طرح بهداشتی و درمانی در استان در دولت سیزدهم بهره‌برداری‌شده است، اظهار کرد: رشد پیشرفت طرح‌های خدمات درمانی در این استان ۵۵۰ درصد یعنی ۶.۵ برابر است که این روند مطلوب است.

وی با اشاره به روند مطلوب پیشرفت پروژه‌های خدمات درمانی در لرستان و توجه به همه شهرهای استان، گفت: رشد پیشرفت طرح‌های خدمات درمانی در این استان ۵۵۰ درصد یعنی ۶.۵ برابر است که این روند مطلوب است.

استاندار لرستان، افزود: بیمارستان نیایش خرم‌آباد در سال ۹۲ کلنگ‌زنی شد و تا پایان دولت دوازدهم تنها ۲۵ درصد پیشرفت فیزیک داشت که طی دو سال و نیم اخیر این پیشرفت به ۶۵ درصد رسیده است.

شفقت، افزود: امیدواریم با فراهم‌کردن امکانات این بیمارستان سال آینده به بهره‌برداری برسد؛ چراکه این مجتمع بزرگ بهداشتی درمانی است که شامل اسکان بیماران و همراهان آنهاست و با حمایت ویژه به نتیجه خواهد رسید.

وی با اشاره به سفر دوم رئیس‌جمهور به لرستان گفت: میزان پیشرفت پروژه‌های استان باید بررسی و طرح‌های مختلف شهرستان‌ها بازدید شود و پس از آن اعلام خواهیم کرد تا میزبان رئیس‌جمهور باشیم؛ بنابراین زمان دقیقی برای این سفر پیش‌بینی‌نشده است.

کد خبر 6092497

دیگر خبرها

  • شتاب یک پروژه بیمارستانی در دولت سیزدهم
  • آیین بهره‌برداری بیش از ۱۵ پروژه تفریحی و گردشگری در مجتمع گردشگری صفه آغاز شد
  • ۴۰ پروژه عمران شهری در ایلام اجرا شد
  • ‌بیمارستان نیایش خرم‌آباد کی به بهره‌بردا‌ری می‌رسد؟ + فیلم
  • امارات ولش کن، ما اماراتش کردیم | کدام کشورهای همسایه را آباد کردیم؟ | فیلم
  • تصویب قانون مدیریت واحد شهری بزرگ‌ترین خدمت به مردم و شورا/ قطار شهری، پروژه ملی است
  • کمک 500 میلیارد دلاری چین به پروژه شهر هوشمند نئوم
  • محدوده شهری مرزن آباد اندک است/ شهر اکسیژن در محاصره معادن
  • محدوده شهری مرزن آباد اندک است/ شهر اکسیژه در محاصره معادن
  • طوفانی که پرده‌ها را کنار زد